• Gadara reklam
  • Eziç
  • Gönyeli
  • Sosyal güvenlik
  • oral güvenlik
  • oral güvenlik
  • Girne belediyesi
  • Zorlu dijital
  • Visit nort cyprus
  • 3hd
GÜNCEL Haber Girişi : 06 Eylül 2023 10:26

55 yaşındaki Maypa 18 yaşındaki genç kadınla yol verme kavgasına girdi

55 yaşındaki Maypa 18 yaşındaki genç kadınla yol verme kavgasına girdi
Sosyal medya fenomeni/Aktivist Serdinç Maypa, geçtiğimiz yıl 18 yaşındaki M.D adlı genç kadınla yol verme tartışması yaşadığı sırada, genç kızın üzerine yürüyüp hakaret ettiği ve boğazını sıktığı iddiası gerekçesiyle bugün Mahkemeye çıkarıldı

55 yaşındaki Maypa 18 yaşındaki genç kadınla yol verme kavgasına girdi

scala

Sosyal medya fenomeni/Aktivist Serdinç Maypa, geçtiğimiz yıl 18 yaşındaki M.D adlı genç kadınla yol verme tartışması yaşadığı sırada, genç kızın üzerine yürüyüp hakaret ettiği ve boğazını sıktığı iddiası gerekçesiyle bugün Mahkemeye çıkarıldı

 

Genç kızın iddiasına göre Maypa kendisine hakaretler ederek boğazını sıktı

Lefkoşa Gelir ve Verdi Dairesi binasının otoparkında 7 Haziran 2022 tarihinde yaşanan olayda, polis raporuna göre 55 yaşındaki Maypa, 18 yaşındaki genç kadınla yol verme meselesi yüzünden tartıştı.

M.D’nin iddiasına göre Maypa tartışma sırasında kendisinin üzerine yürüdü, hakaret etti ve boğazını sıktı.

Olay sırasında annesini arayacağını söylediğini ve telefonunu çıkardığını belirten M.D, Maypa’nıntelefonunu elinden almaya çalıştığını ve “Sen benim kim olduğumu biliyor musun?” dedi.

Karşılıklı birbirilerinden şikayetçi olan Maypa ve M.D bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

 

Maypa: Mini etek giyiyordu, taciz ettiğimi sanmasınlar diye elimi havaya kaldırarak bağırdım

Mahkemede iddialarını sürdüren M.D Maypa’danşikayetçi olduğunu yinelerken, Maypa’nın olayla ilgili söyledikleri ise rahatsızlık uyandırdı.

Maypa Mahkemede “Sayın Yargıç sizden çok özür dileyerek söylüyorum ki; M.D adlı hanımefendi o gün çok kısa bir etek giyiyordu. Tartıştığımız sırada da etraftan kendisini taciz ettiğim izlenimi doğduğunu gördüm. Bunun üzerine yüksek sesle bağırarak bunun bir taciz değil bir tartışma olduğunu göstermeye çalıştım ve elimi de bu yüzden havaya kaldırdım, kendisinin boğazını sıkmadım” ifadelerini kullandı.

Mahkemede davanın görüşülmesini 10 Eylül 2023 tarihine erteledi.

Mahkeme sonrası Serdinç Maypa  sosyal


hesabından şu açıklamayı yaptı. 

 

⭕️ Gerçeği İlk siz bilin diye yazıyorum!
Bu #şerefsizliği art niyetle #YALAN haber yapanları da yazdıklarını #kanıtlamaya çağırıyorum !
#Adisiniz,artık nereden #saldıracağınızı şaşırdınız yazdıklarınızın hepsi #yalan !
#Trafik kazası nedeni ile Boğazını sıktığımı iddia eden bir genç kadın ile bugün davam vardı !
Olay #Vergi Dairesi içinde ben park halinde araba çalışır vaziyette  telefonda konuşurken gerçekleşmişti.
Bir bağırma İle dışarı çıktım Genç bir kadının bağırması bana #hakaretler yağdırması İle ne olduğunu anlamaya çalışırken “arabama vurdun” dedi!
Dedim “ben mi sana vurdum sen mi bana” vurdun ?

Neyse bağırmaları hakaretleri devam ederken “sakin ol zaten pek bişey yok abim hallederiz dememle ” ben anneme nasıl söyleyecem şimdi bunu dedi bende “istersen ara anneni konuşayım beni tanıyacaktır” dedim!

Küfürlü hakaret anında gene başladı #kalabalık çoğalınca ve genç kadının çok #kısa etekle bana bağırdığını gören yaşı bir teyze yanlış anlayarak  “ne yaptın kıza?”   diyerek Yani kızı #taciz ettiğimi sanarak konuşmaya başlayınca “yeter artık bağırdığın herkes yanlış anlıyor kıyafetin yüzünden,sana bişey yaptığımı sanıyorlar “ diyerek ona çıkıştım . 

Ardından üzerime yürüyüp hakaret etmeye devam edince elimi ikimizin arasına koyarak onun daha fazla üzerime gelmesini #yanlış anlaşılmayı engellemek iseyerek onu durdurdum!

Annesi vs gelince #Polise gidip boğazını sıktığımı iddia ederek beni Polise şikayet edeceğini söyleyerek polise gittiğini görünce ben de gidip hakaretleri için Polise şikayette bulundum ve Polisten bilhassa hemen #kamera görüntüleri ile boğazının sıkılıp sıkılmadığının tesbit edilmesini  istedim .

Bu iş için bu gün 6. #kez mahkemeye gittim çünkü hanım efendi şikayetçi olmasına rağmen bir kez bile mahkemeye gelmemişti .

Ve bugün..
Ne bir #darp raporu ne trafik kaza raporu ne de #kamera görüntüsü olmamasına rağmen aynı İddialar ile dava başladı .

Çıkışta ise güzel bir #senaryo İle Malum Gazetelerin de olduğu bir ortamda genç kadının babası üzerime yürüyüp olayı #sansasyonel bir şekle çekmeye çalıştılar !

Babayı Polise şikayet ediyorum !

Tüm bunları yazıyorum çünkü peşimizde #açığımızı kollayan bu aşağıdaki başlığı atmak İçin Fırsat kollayan çok satılmış kişi var !

#Ailem gibi olan bu sayfalardaki herkesin,  sizlerin her şeyimi bilmesi gereğine inancım İle ,iyi bir gün diliyorum✌️

Gadara Medya