Akacan; kendisini ve ailesini hedef gösteren haber sitesi sahibini kınadı

Bulut Akacan, bu olayın ardından hem video yayınlayarak hem de yazılı bir açıklama yaparak iddialara yanıt verdi. Akacan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yalan Haberlere Rağmen İnsanlara Yardım Etmeye Devam Edeceğiz”

İş insanı Bulut Akacan, bugün kendisini ve ailesini hedef gösteren bir haber sitesi tarafından yapılan iddialara karşı sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Söz konusu haberde, Akacan’ın para vermediği iddiasıyla, bugün Girne’de yakalanan tetikçilerin Akacan’a karşı suikast düzenlemek için geldiği öne sürülmüştü. Bu haber, Güzelyurt bölgesinin sevilen iş insanını açıkça hedef göstererek büyük tepki topladı.

Bulut Akacan, bu olayın ardından hem video yayınlayarak hem de yazılı bir açıklama yaparak iddialara yanıt verdi. Akacan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bir adamı tamamen borç batağından çıkar, ailesine yardım et, iş kur, para ver. Sonra hakkında yalan haberlerle senden para istesin, şirketin içinden paraları çalsın, emanetçi tarafından sirkat yapsın, şirketin içini boşaltsın. Biz yine de yeni insanlara iş kurmaya, iş vermeye, para sahibi yapmaya devam edeceğiz. Bir kişi ihanet etti, vefasız ve nankör çıktı diye herkes çıkacak değil. Bu ülkede çok güzel gençler var; vefalı, akıllı, iyi karakterli gençler. Bazen biz de yanlış kararlar verebiliriz. Bundan sonra itibarını yitirmiş insanlar yerine genç, dinamik ve temiz insanlara desteğimiz sürecektir.

Bugün gelen binlerce telefona istinaden yazıyorum: Girne'nin ve adanın her köşesinde destek olduğumuz insanların gelişip büyümesi bizleri çok mutlu etti ve hep de edecek. Arasında bir ihanetçi, düzenbaz çıktı diye insanlara yardımcı olmaktan ve yol göstermekten asla vazgeçmeyeceğiz."

Bulut Akacan, açıklamasında, bu tür yalan haberlerin ve suikast iddialarının, kendisini ve ailesini yıpratmayı hedeflediğini belirtti. Ancak, tüm bu olumsuzluklara rağmen, topluma katkı sağlamaya ve gençlere destek vermeye devam edeceğini vurguladı. Akacan, doğru yoldan sapmadan, her zaman daha iyi bir gelecek için çalışmaya kararlı olduğunu ifade etti.


15.08.2024 22:19:39