Klinik Psikolog Berrak Yörük 23 NİSAN'I KUTLADI...

Klinik Psikolog Berrak Yörük  23 NİSAN'I KUTLADI...

Klinik Psikolog& Oyun Terapisti Berrak YÖRÜK  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan bir mesaj yayınladı.

Yörük’ün mesajı ise şu şekilde;
Çocuklarımız ülkemizin, milletimizin ve bizlerin geleceğidir. 23 Nisan gününün Türkiye'de ulusal bayram olarak kabul edilmesinin nedeni, 1920'de bu tarihte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmış olmasıdır. 

Mustafa Kemal ATATÜRK böyle anlamlı bir günü geleceğimiz olan değerli çocuklarımıza armağan ederek aslında bizlere çok önemli bir mesaj göndermiştir. 

Çocuklar çok önemlidir, çocuklar bizim geleceğimizdir. Diğer yandan mesaj oldukça derindir. Çocukların eğitimi, öğretimi, gelişimi ve bilinçendirmesi yine son derece hassas bir konudur. Çocuk demek ne demek hiç düşündünüz mü? 
Çocuk demek gelecek demek çocuk demek anne demek baba demek, aile demek ve millet demektir.

Maalesef bu 23 nisan koronavirüs nedeniyle Farklı geçiyor. Bizler yetişkinler 23 nisanlarımızı doya doya yaşadık. Ama bu 23 nisanda çocuklarımız bizler gibi yaşayamıyor maalesef. 
Siz ebeveynler bu zor ve hassas dönemden geçerken çocuklarınıza eminim bu günün anlam ve önemini anlatıyor bayram sevincini evlerinizde yaşatıyorsunuz. 

Bu süreçte böyle anlamlı günlerimizi es geçmeden çocuklarımıza en önemli değerlerimizi hissettirmeyi unutmayalım.

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum.


23.04.2021 11:12:01