Lefke belediye başkanı Aziz Kaya Cengiz Topel endüstri meslek lisesi müdürünü ziyaret etti

Lefke belediye başkanı Aziz Kaya Cengiz Topel endüstri meslek lisesi müdürünü ziyaret etti ziyaret esnasında okul müdürü Kazım İrdem ve okul öğretmenlerimizden konsey ile görüşen Aziz Kaya Cengiz Topel endüstri meslek lisesi müdürünü makamında Ziyaret ederek onurlandırdı.

Ziyaret sırasında çoğu konuya ilişkin yapılan açıklamada 24 Kasım gününde yapılacak olan etkinliğinde müjdesini veren İrdem bir etkinlik yapılacağını açıkladı.

Bu etkinlik ise Lefke belediye başkanı tarafından verilen bölgeye Fidan dikimi yapılacağını yeşillendirme için Cengiz Topel endüstri meslek lisesi adına verile bilecek en güzel bir anı olarak yaşatılacak yaşanacak olan değere sahip çıkılmasını simgeleyen en güzel değerlerden biri geleceği temsil edecek fidan dikimi.

Diğer taraftan okul öğrenci sayısı açılan metal bölümü

Grafik tasarım medya bölümleri ile Cengiz Topel endüstri meslek lisesinde toplam 6 bölüme çıkarıldığını 

Öğrenci sayısının da pandemi döneminde sınırlı kaldığını ifade eden İrdem

Bu sayının önümüzdeki dönemlerde daha da tercih bakımından gerek öğrencilerin gerek velilerin seçilmesi ile katlanacak olan sayının okul için daha da gelişme ve güzel sonuçları da beraberinde getireceğini belirten açıklamalar yaptı.

Bölgemizin ve adamımız için köklü okullarından olan Cengiz Topel endüstri meslek lisesi müdürümüze ve Lefke belediye başkanı Aziz Kaya ya teşekkür ederiz

 


10.11.2020 12:55:00