SEA POİNT Restoran’da kaliteli hizmet, enfes balıklar

SEA POİNT Restoran’da kaliteli hizmet, enfes balıklar Eşsiz lezzetteki deniz ürünü yemekleri ve sıcak ev ortamı havasındaki iç dizaynıyla hayranlık uyandırıyor

SEA POİNT 

Restoran’da kaliteli hizmet, enfes balıklar

Eşsiz lezzetteki deniz ürünü yemekleri ve sıcak ev ortamı havasındaki iç dizaynıyla hayranlık uyandırıyor

ARADIĞINIZ TÜM BALIK ÜRÜNLERİ VAR… SEA POİNT  Fish Restoran, Girne'de Lapta oteller bölgesinde, 250 kişilik kapalı, 300 kişilik de açık ortamıyla faaliyet gösteriyor. Karides, normal kalamar, kalamar, baby kalamar, 3-4 farklı çeşitte filet balık, midye, orijinal fish and cheaps, orijinal lahos, çipura ve levrek gibi çeşitler bulunan restoranda, müşterilerin 2-3 gün önceden siparişlerine göre istenilen her tür deniz ürünü de hazırlanabiliyor. İç dış cam iskelesi dizaynıyla da ön plana çıkan restoran, ziyaretçilerine restorandan çok, sıcak bir ev ortamı havası veriyor.

 

 

Deniz Balkır : DENİZ ÜRÜNLERİNİN EN KALİTELİSİNİ SUNUYORUZ… Restoran sahibi Deniz Balkır balık restoran sahibi olmak bu memlekette çok meşakkatli bir iş gerektiriyor. Vatandaşa sunumda serviste hata lüksümüz yok günlük taze balıklar yanı sıra meze çeşitlerimizi de genişletmeye çaba sarf ediyoruz. Alışılmışın dışında yapılan her iş büyük ilgi görüyor.

Restoran içerisinde ve dışında yenilikler her zaman yatırıma muhtaç olması bunları severekde yapmanız işinize olan aşkı gösteriyor.


09.06.2021 09:00:54