Sevgili Ayşe Çağrıbeğ ile Yaptığımız söyleşi

Ayşe Çağrıbeğ son yaptığı müziği ile müzik listelerinden yayınlanması üzerine bizlerde kendisine ulaşarak güzel bir sohbet etme imkanı sağladı.


Ayşe Çağrıbeğ kimdir peki tanıyalım..

Ben Ayşe Çağrıbeğ
26.09.1995 yılında Lefkoşa Köşklüçiftlik'te doğdum. Lise Mezunuyum. Eğitimimi tamamladıktan sonra 18 yaşında iş hayatına atıldım. Farklı sektörlerde birçok insan ile çalıştım ve uyumlu bir insanım. Herkesle kolayca iletilşim kurabilirim. 2016 yılında Model of Celebrity isimli yarışmaya katıldım. Orda 2016 KKTC basın güzeli ünvanını aldım. Sonrasında bir süre KKTC de modellik yaptım. Aynı dönemlerde Türkiye'den oyunculuk teklifi aldım ve İstanbul'a görüşmeye gittim fakat özel sebeplerden dolayı tekrar Kıbrıs'a döndüm. Ardına 2 kez daha dizi teklifi aldım fakat Türkiyeye gidemeyeceğim için reddetmek durumunda kaldım. Müziğe olan ilgimi ilerletmek için biraz geç kaldığımı düşünüyorum. Müzik benim için her zaman farklı bir yerdeydi ve aslında duygularımı ifade etme şeklimdi. Bu nedenle üstüne gidip kendimi ifade edebilmek için bişeyler yapmak istedim. 
Duygusal bir insan olduğum için genelde ne zaman söz yazmaya başlasam ortaya duygusal birşeyler çıkıyor fakat tek bir duyguya bağlı kalmak istemediğim için sürekli farklı tarzlarda birşeyler yapmak için uğraşıyorum. Amatör olarak başladığım müzik hayatıma profesyonel olarak devam edebilmek için sürekli çabalayacağım kendime birşeyler katacağım. Umarım sizlere de dokunabilmeyi başarabilirim.

ülkemizin girişimci gençlerine başarılar diliyoruz 


13.03.2021 13:51:11