Ulusal Birlik Partisi (UBP) Grup Başkan Vekili Sunat Atun, Başbakan Ünal Üstel’in Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulunun oturumuna katılmamasına ilişkin söylemlere cevap vererek, Başbakan Ünal Üstel’in yoğun olduğu gerekçesiyle her zaman Meclise katılamayacağını ve bunun doğal olduğunu söyledi.
Başbakan Ünal Üstel’in, kendi icraatları nedeniyle çok yoğun olduğunu kaydeden Atun, “Sürekli olarak milletvekillerinin sorularına yanıt vermek için burada olamaz” dedi.
Kıbrıs Postası TV’de yayınlanan, Canan Onurer’in hazırlayıp sunduğu “Canan Onurer ile Sabah Haberleri” programına telefonla bağlanan Ulusal Birlik Partisi (UBP) Grup Başkan Vekili Sunat Atun, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
“BAŞBAKAN MECLİSTE YOKSA, UBP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ONU TEMSİL EDER”
Sunat Atun, Başbakan Ünal Üstel’in Mecliste bulunmadığı zamanlarda UBP Grup Başkan Vekillerinin onu temsil edebileceğini dile getirdi.
“Grup Başkan Vekili olarak ben ve Ahmet Savaşan görevliyiz fakat bazı konuları istişare etmek için Başbakanla görüşmek istesek de bazen biz bile görüşme şansı bulamıyoruz” diyen Atun, Başbakan Ünal Üstel’in programının yoğun olması nedeniyle çok kısa süre görüşebildiklerini anlattı.
25.02.2025 15:55:37