• Döviz
  • Eziç
  • La NOUBA
  • Sosyal güvenlik
  • oral güvenlik
  • oral güvenlik
  • Vakıflar bankası
  • Orange mall
  • Oşan Ltd
  • Süleymanlar Auto
GÜNCEL Haber Girişi : 30 Temmuz 2022 14:35

Okullar açılmadan gerekli düzenlenme yapılmalı ve izinler gözden geçirilmelidir

Okullar açılmadan gerekli düzenlenme yapılmalı ve izinler gözden geçirilmelidir
Her geçen yıl artan öğrenci sayılarından yetersiz kalan araç koltuk sayıları ve tabiri caiz olarak tıkış tıkış yapılan taşımacılıklara şahit olmaktayız .

Bizler KIBRIS TÜRK TOPLU TAŞIMACILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ  yönetim kurulu olup , üyelerimizin geçmiş yıllardan beri Milli Eğitim bakanlığı ile imzalamış olduğu sözleşmelerinde yaşamış olduğu sorunlara şahit olmaktayız. 

scala

Her geçen yıl artan öğrenci sayılarından yetersiz kalan araç koltuk sayıları ve tabiri caiz olarak tıkış tıkış yapılan taşımacılıklara şahit olmaktayız .

Bu neden ile Ulaştırma Bakanlığına üyenin yapmış olduğu OKUL OTOBÜS ü taleplerinin değerlendirilmesi ve haksızlık yapılmaması adına da gerekli bilginin Milli Eğitim Bakanlığından alınmasını, taşımacının bu sorunlarının giderilmesini Ulaştırma Bakanlığından Talep etmekteyiz.

Kaldı ki OKUL OTOBÜSLERİ sadece öğrenci taşıyabilen, hiçbir şekilde düzenli sefer YAPAMAYAN araçlardır. Bu araçlar dokuz (9) ay çalışıp üç (3) ay park yerinde hiçbir işe gitmeden bekleyeceklerdir. İzin Statü leride Okulların Açık olduğu sürede geçerli olup belirlenmiş güzergah dışına da çıkamazlar.

Mevcut güzergahta izin belgesi OLANLARIN taleplerinin değerlendirilmesi ve o hatlarda izni olmayanların HAKSIZ REKABETİ  yaratmamak adına da izin verilmemesi taleplerimiz arasındadır.

Üyelerimizin yapmış oldukları PERSONEL TAŞIMACILIĞI ve ÖZEL OKUL TAŞIMACILIĞINDA da ayni sorunları yaşadıkları aşikar ortadadır.

KTTTB derneği olarak ULAŞTIRMA BAKANLIĞINDAN talebimiz okullar açılmadan üyelerimizin taleplerini değerlendirip İZİNLENDİRME yapmasıdır.

Genel olarak üyelerimizin mevcut düzende sözleşmeli personel ve veya okul taşımacılığı izni ile ilgili sıkıntıları olduğunu üyelerimizin sıkıntılarını dikkate alıp bu süreci bizzat takip edeceğimizi tabi ki bunlar da yapılırken haksız olarak başkasının güzergahına gereksiz için verilmemesi için olayın yönetim kurulu olarak takipçisi olacağımızı bu konu ile ilgili ulaştırma bakanlığı ile görüşmelerimizin devam ettiğini tüm kamuoyuna duyururuz

 

Saygılarımızla

KTTTB Dernegi

Yönetim Kurulu

Turizm

 

Etiketler : Toplu taşıma