• Gadara reklam
  • Eziç
  • Gönyeli
  • Sosyal güvenlik
  • oral güvenlik
  • oral güvenlik
  • Girne belediyesi
  • Zorlu dijital
  • Visit nort cyprus
  • 3hd
GÜNCEL Haber Girişi : 17 Eylül 2021 18:01

Polisiye olaylar

Polisiye olaylar

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE, ATEŞLİ SİLAH VE PATLAYICI MADDE TASARRUFU 
​16.09.2021 tarihinde, saat 21:30 sıralarında, Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Gazi Osman Paşa Sokak üzerinde şüpheli vaziyette görülen A.B.A.(E-44)’nın üzerinde yapılan aramada yaklaşık 300 gram ağırlığında satışa hazır hale getirilmiş hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır.
​Yürütülen ileri soruşturma kapsamında bahse konu şahsın ikametgâhında yapılan aramada; satışa hazır hale getirilmiş yaklaşık 250 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yaklaşık 720 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi, 4 adet 9 mm çapında tabanca, bir adet 9 mm çapında kurusıkı tabanca ve tabancalara ait 5 adet şarjör ile 9 mm çapında 8 adet canlı mermi bulunarak emare olarak alınmıştır.
​Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen S.Ş.(E-29) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.  
 
KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNTKENEVİRİ) TASARRUFU​
​16.09.2021 tarihinde, saat 16:30 sıralarında, Küçük Kaymaklı’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu K.A.(E-21)’nın kullanımında bulunan ve A.S.A.(E-22)’nın yolcu olarak bulunduğu kiralık araçta yapılan aramada yaklaşık 7 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır.
Akabinde, K.A.’nın başka bir adereste bulunan kendi adına kayıtlı aracında yapılan aramda ise yaklaşık 25 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.
 
SAHTE PARA TASARRUFU  VE TEDAVÜLE SÜRME
​16.09.2021 tarihinde, saat 23:30 sıralarında, Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhanede müşteri olarak bulunan B.B.(E-37), tasarrufunda bulundurduğu ve sahte olduğunu bildiği 100 dolarlık banknotlardan oluşan 20 adet ABD Doları banknotu tedavüle sürdüğü tespit edilmiştir.
​Akabinde konu şahsın kalmakta olduğu otel odasında yapılan aramada ise 100 dolarlık banknotlardan oluşan 7 adet daha sahte ABD Doları banknot bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.  
 
VAHİM ZARAR
16.09.2021 tarihinde, saat 17:30 sıralarında, Alayköy’de, A.K.(E-27) ve M.K.(E-22), komşuları Muhammet KANSU ile aralarında çıkan tartışma sonucu, adı edilenin ikametgahının bahçesine izinsiz girip mülküne tecavüz ettikten sonra, söz konusu şahsı darp edip burun kemiğinin kırılmasına sebep olmuşlardır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam eder.
 

scala