• Gadara reklam
  • Eziç
  • Gönyeli
  • Sosyal güvenlik
  • oral güvenlik
  • oral güvenlik
  • Girne belediyesi
  • Zorlu dijital
  • Visit nort cyprus
  • 3hd
GÜNCEL Haber Girişi : 02 Ekim 2023 10:04

Yüksel Alpcan yine fark yaratıyor

Yüksel Alpcan yine fark yaratıyor

Yüksel Alpcan yine fark yaratıyor. Bölgesine yaptığı yardımseverliği ile adından sıkça bahseden Alpcan 2022 yılı vergi listesinde ise ilk 10 kişi içerisinde yer aldı.

scala

Alpcans Direktörü Yüksel Alpcan, “2022 Gelir Yılı Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi beyanları” listesinde birçok tanınmış ismi geride bırakarak 12’nci sırada yer aldı

Hayriye Vurdu organizasyonu ile yılın en başarılı iş insanı ödülüne layık görülmüştü.

Turizm ve Başarı Ödülleri organizasyonunda ‘Yılın En Başarılı İş İnsanı’ ödülüne layık görülen Başarılı iş insanı ve Alpcans Direktörü Yüksel Alpcan Maliye Bakanlığı 2022 Gelir Yılı Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi beyanları” listesinde, 1 milyon 858 bin 920 TL vergi ile şahıslar kategorisinde, birçok tanınmış ismi geride bırakarak 12’nci sırada yer aldı.

Adını her konuda olduğu gibi ilk sıraya taşımaya devam ediyor . Yüksel Alpcan ülkesine, beldesine olan sevgisini her fırsatta göstermeye devam ediyor.

Hayata geçirdiği yatırımlarla adından söz ettiren Yüksel Alpcan, vergi rekortmenleri listesinde adını ilk sıralara taşıyarak, Yardımsever kişiliği ile tanınan Yüksel Alpcan, ülke sporuna yaptığı katkıların yanı sıra, birçok sosyal sorumluluk projesine desteğini  hiçbir zaman esirgemez bir noktada . Batı ilçesinin, bölgesinin sevilen iş insanlarından Alpcan, kazancının vergiye dönüşmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Cengiz Topel Hastanesine yaptığı katkılar ise devam ediyor.

Kısa bir süre önce Cengiz Topel Devlet Hastanesi’ne ziyaret ederek . Katkıda bulunan Yüksel Alpcan, Cengiz Topel hastanesi Başhekimi Zafer Hıdıroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmede, Cengiz Topel Hastanesi’ne her zaman maddi ve manevi katkı yapmaya hazır olduğunu belirtmişti. Bu bağlamda Cengiz Topel Hastanesi’nde eksikliği bulunan EKO Cihazının (Kalp Ultrasonu) sağlanması konusunda gerekli yardımın yapılması konusunda mutabakata varılmıştı. Yüksel Alpcan ziyarette, eko cihazının dışında da eksik ve ihtiyaçların sağlanması konusunda, bundan sonra da katkı vermeye hazır olduğunu ifade ederken, Başhekim Hıdıroğlu da bu bölgenin bağrından çıkıp çok başarılı projelere imza atan Yüksel Alpcan’ın bu yaklaşımını memnuniyetle karşıladığını ifade ederek, bu davranışın diğer iş insanlarına da örnek teşkil etmesi temennisinde bulunmuştu